BMW specialist Nederland.

 

Als uw BMW een check, onderhoud, reparatie of een wettelijk verplichte APK-keuring nodig heeft, dan bent u op het juiste adres. Met onze specifieke "know how" en alle innovatieve diagnose- en programmeringstechnologie├źn houden wij uw BMW in topconditie. Daarbij gebruiken wij vanzelfsprekend originele BMW onderdelen.

Bij elk werkplaatsbezoek zorgen wij voor het behoud van uw rijplezier en een uitstekende inruilwaarde later. Uw tevredenheid is daarbij voor ons zo belangrijk dat wij er regelmatig naar vragen.

 

Om uw BMW in topconditie te houden is van tijd tot tijd een onderhoudsbeurt nodig. Vanzelfsprekend kijkt u daarbij kritisch naar de kosten en de uit te voeren werkzaamheden, zonder concessies te willen doen aan de kwaliteit.

 

BMW is gestopt met grote en kleine onderhoudsbeurten dankzij Condition Based Service - kortweg CBS. Het slimme onderhoudssysteem van BMW controleert individueel en permanent alle belangrijke slijtagedelen en vloeistoffen. Door middel van een servicelampje in het dashboard geeft uw BMW zelf aan of hij even voor onderhoud naar de werkplaats moet.

 

 

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen, wij zijn momenteel bezig met het bijwerken van onze website. Later kunt u hier meer informatie verkrijgen over dit onderwerp.